Momenteel staan er geen aankomende evenementen in de agenda van deze inspirator of circle. We moedigen je aan om onze algemene agenda te bekijken voor andere interessante workshops en evenementen. Voor meer inspiratie en verdieping kun je ook onze blogs lezen.

Wendy en Sandra zijn initiatiefnemers van Stichting Una4All. Stichting Una4all gelooft dat iedereen kan leren zijn talenten, kennis en kunde optimaal in te zetten. Zij bieden een nuchtere kijk op spiritualiteit.

Sandra & Wendy (Cosmic Guidance)

Interactieve workshop Kwantumfysica

Tijdens deze interactieve en praktische workshop leer je meer over kwantumfysica, de universele wetten en manifesteren/creëren. Leer hoe jij vanuit de wetenschap van materie en energie jouw toekomst optimaal kunt vormgeven. Een korte workshop waarin wetenschap en spiritualiteit samenkomen.

Wendy Huygensen en Sandra Holleman zijn initiatiefnemers van Stichting Una4All.

Stichting Una4all gelooft dat iedereen kan leren zijn talenten, kennis en kunde optimaal in te zetten om van daaruit niet alleen te dromen, maar ook de tools te ontwikkelen om zijn of haar dromen te realiseren.

Una4All werkt aan diverse projecten om dit te realiseren.

Zo organiseren zij onder andere Cosmic Guidance, een jaarlijks terugkerend festival waar verbinding centraal staat. Zowel de verbinding met jezelf als de verbinding met jouw omgeving. Hierdoor word je in staat gesteld om zelf antwoorden te vinden op levensvragen.

Meer info? Kijk op: www.una4all.org

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.