Ben je geïnspireerd geraakt?

Hieronder een overzicht van alle toekomstige workshops van deze inspirator.

De Magie van Atlantis (12 oktober)
12-10-2024 - 13:00
Circle of Growth
Prijs: €77,00 incl. btw bij aanmelding uiterlijk voor 2 oktober 2024, daarna €87,00

Petra Swart geeft de workshop ''De Magie van Atlantis''. Het is haar missie om mensen te helpen zich het volledige potentieel van hun ziel weer te herinneren. Alles wat Petra doet draagt daaraan bij.

Over Petra

Petra Swart is spiritueel transformatiecoach, zielsmissiementor en gids bij spiritueel ontwaken. Ze is expert op het gebied van spiritueel ontwaken en multidimensionaal bewustzijn. Het is haar missie om mensen te helpen zich het volledige potentieel van hun ziel weer te herinneren. Zodat iedereen kan doen waarvoor hij op aarde is en de wereld veel lichter en liefdevoller wordt.

Vanuit haar bedrijf Centrum Sprankel heeft ze al vele sensitieve en bewuste mensen geholpen om onbewuste blokkades te overwinnen en hun gouden gaven en zielsmissie te ontdekken. In haar coaching, trainingen en workshops zijn haar magische intuïtie en multidimensionale invoelingsvermogen inmiddels befaamd.

Petra is gediplomeerd energetisch therapeut, lichaamsgericht traumatherapeut en spiritueel transformatiecoach. Haar rugzak zit vol met energetische en spirituele tools, die ze combineert met een praktische en nuchtere insteek. Door haar grote communicatievermogen weet ze woorden te geven aan wie iemand is op zielsniveau. Ze helpt mensen uit het hele land om zich het potentieel van hun ziel te herinneren en in hun meesterschap te gaan staan.

Meer informatie vind je op www.centrumsprankel.nl

Workshop: ‘De Magie van Atlantis’ 

Heb jij ‘iets’ met Atlantis, ook al weet je niet precies wat? Verlang je diep van binnen naar deze magische, liefdevolle en harmonieuze wereld? Tijdens de mini-workshop ‘De magie van Atlantis’ kom je thuis in de magische wereld die je onbewust al kende.

Ik vertel je meer over hoe Atlantis er waarschijnlijk heeft uitgezien, maar tijdens een meditatie ga je Atlantis vooral ervaren! Ga je mee naar Atlantis?

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.