Momenteel staan er geen aankomende evenementen in de agenda van deze inspirator of circle. We moedigen je aan om onze algemene agenda te bekijken voor andere interessante workshops en evenementen. Voor meer inspiratie en verdieping kun je ook onze blogs lezen.

Marjolein Berendsen, de founder van ZoMa opleidingen. Het verspreiden van licht, liefde en bewustwording is haar missie.  In haar gesprekken en workshops neemt ze je mee in onderwerpen zoals bewustzijn, zelfontplooiing, hoogsensitiviteit en de verbinding tussen hoofd en hart.

 

Marjolein Berendsen (ZoMa)

Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen is founder van ZoMa Opleidingen en Stichting ZoMa, natuurgeneeskundig therapeut, Reiki Master, auteur en spreker. Het verspreiden van licht, liefde en bewustwording is haar missie. Om haar missie uit te dragen schrijft ze artikelen, columns en blogs, deelt ze meditaties, masterclasses en haar eigen podcast Holistisch Leven. Ook is ze auteur van de bestseller (handboek & werkboek) ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ en ‘Hoogsensitief, je grootste kracht’. In haar gesprekken en workshops neemt ze je mee in onderwerpen zoals bewustzijn, zelfontplooiing, hoogsensitiviteit en de verbinding tussen hoofd en hart.

Lezing: Hoogsensitief? Je grootste kracht!

Ben jij gevoelig voor sfeer? Komen prikkels sterk bij jou binnen? En voel je vaak meer dan anderen? Dan is er een grote kans dat je hoogsensitief bent. Marjolein Berendsen, auteur van het boek Hoogsensitief? Je grootste kracht en zelf ook HSP-er vertelt hoe je van jouw gevoeligheid jouw grootste kracht kan maken. Leer hoe je jouw intuïtie kan ontwikkelen, goed voor jezelf kan zorgen en hoe je jouw unieke talenten als HSP-er kan inzetten.

Meer weten? Klik hier voor info: www.zoma-opleidingen.nl

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.