Momenteel staan er geen aankomende evenementen in de agenda van deze inspirator of circle. We moedigen je aan om onze algemene agenda te bekijken voor andere interessante workshops en evenementen. Voor meer inspiratie en verdieping kun je ook onze blogs lezen.

Wil jij leren pendelen óf de helende werking van essentiële oliën ontdekken? Dan is een workshop bij Mariëtta echt iets voor jou! 

Marietta

Over Mariëtta

Ik ben Mariëtta Maatkamp, en sinds 2008 eigenaar van Praktijk Anu in Arnhem. In mijn praktijk geef ik diverse energetische behandelingen zowel bij de behandelingen als in mijn dagelijks leven maak ik veel gebruik van de pendel en de essentiële oliën. Ze zijn niet meer weg te denken. Deze kennis geef ik heel graag door middels beide workshops.

Workshop: Leren Pendelen

In deze leuke workshop leer je hoe een pendel werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt. Ontdek hoe je kunt pendelen of voedingsstoffen wel of niet goed door je lijf worden opgenomen en hoe je antwoord kunt krijgen op vragen. En wist je dat je met een pendel vastzittende schouders of zere benen kunt behandelen? Niet alleen een leuke maar ook een hele nuttige workshop.

Workshop: Werken met Essentiële Oliën

In deze workshop leer je wat essentiële oliën zijn en hoe je ze toe kunt passen in je dagelijkse leven. Voor jezelf, je gezin en in huis. We gaan opzoek naar oliën die specifiek bij jou passen. Tevens gaan we dieper in op ons energiesysteem en chakra’s en hoe we de oliën ook hier in kunnen zetten. Een hele interessante, geurige ontdekkingstocht…

Meer over mij vindt je op https://www.mariettamaatkamp.com/over-mij

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.