Momenteel staan er geen aankomende evenementen in de agenda van deze inspirator of circle. We moedigen je aan om onze algemene agenda te bekijken voor andere interessante workshops en evenementen. Voor meer inspiratie en verdieping kun je ook onze blogs lezen.

Wil jij de Verbonden Ademhaling in een wel heel bijzondere setting ervaren? Dan is de workshop van Johannes & Tessa een absolute must! Gedurende het Openingsfestival faciliteren zij, naast hun ademsessies, óók een stand waarin je alles te weten komt over de Magie van Geometrie. 

Johannes & Tessa (Mechana)

Over Johannes & Tessa

Wij zijn Tessa en Johannes, we voelen ons een dynamisch duo dat zich inzet om de oude en de nieuwe technologieën van deze tijd te verenigen. In verbinding met de mysterieuze kracht van piramidetechnologie en de transformerende energie van verbonden ademen, kunnen we onszelf 'bruggenbouwers' noemen.

Ons doel is om oude technologieën te herstellen en ze weer tot leven te brengen in het heden. De liefde en passie voor elkaar is de brandstof die onze creatieve visie voedt. Deze brandstof laat een onweerstaanbare kracht stromen die zich manifesteert wanneer de kosmische tijd er klaar voor is. Elk idee kan tot leven komen in elke vorm van creatie.

Als visionairs die het verleden omarmen en de toekomst met open armen ontvangen. We maken ons op voor een inspirerende reis vol nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen van het oneindige. Door onze toewijding en passie is er geen grens aan wat zich in deze wereld kan manifesteren.

Workshop: De Verbonden Ademhaling in de Magie van Geometrie

De magie van de Adem, daar zijn velen van ons ondertussen mee bekend. Oók piramides (en andere geometrische vormen) roepen vaak een magisch gevoel in ons op, ondanks dat we het mysterie van deze fysieke structuren nooit helemaal kunnen verklaren.

Johannes & Tessa verdiepten zich in de werking van de Piramidetechnologie. Zij kwamen er achter dat door de piramide een continue circulatie ontstaat, waardoor deze vorm in essentie als een energetische ‘kerncentrale’ fungeert. Ook trekt de piramide fotonen aan; lichtdeeltjes die helende eigenschappen bevorderen en bijdragen aan het verhogen van energetische frequentie. Zij kwamen tot het briljante idee om de voordelen van de energetische kerncentrale (oftewel de piramide) te combineren met ademwerksessies. Het resultaat? Dat is iets dat je werkelijk moet ervaren!

Wil je meer weten? Kijk op www.mechana.nl

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.