Momenteel staan er geen aankomende evenementen in de agenda van deze inspirator of circle. We moedigen je aan om onze algemene agenda te bekijken voor andere interessante workshops en evenementen. Voor meer inspiratie en verdieping kun je ook onze blogs lezen.

Bodywork facilitator en Free Movement expert Evelien Rijpma brengt jou weer in contact met je lichaam. Doe mee aan haar 'Dynamische Kundalini' of 'Somatic Movement' workshops en laat de energie in jou weer stromen. 

Evelien Rijpma (The Feminine Flow Project)

Over Evelien 

Hi, ik ben Evelien. Founder van The Feminine Flow Project. Bodywork facilitator, free movement expert, Yoga teacher en vrouwenverbinder. Het verhaal van The Feminine Flow Project, mijn pad, begon toen ik mijn gevoeligheid omzette in kracht op 30-jarige leeftijd. Yoga werd mijn anker tijdens het runnen van twee bedrijven, mijn manier om in mijn lijf te zakken. Dit avontuur heeft me geleerd mijn hart te volgen en mijn dromen na te jagen, een les die ik nu deel om jou te helpen hetzelfde te doen. Met de tools en technieken die ik door de jaren heen heb geleerd, wil ik jou naar innerlijke rust begeleiden. Het voelt als mijn missie, de missie van The Feminine Flow Project, om je te inspireren je ware zelf te ontdekken en te omarmen.

Laten we samen deze transformerende reis maken, verbonden met onze vrouwelijke energie, en een pad vinden dat echt bij ons past.


Workshop 1: Dynamische Kundalini

In een wereld die gedomineerd wordt door masculiene invloeden is het niet altijd makkelijk je eigen zachtheid en innerlijke rust te vinden. Gevoelens en emoties worden al snel bestempeld als zwak waardoor deze niet getoond mogen worden. Het vervelende gevolg hiervan is echter dat deze emoties klem worden gezet in ons lichaam waardoor we ons moe, verdrietig, zwaar, boos of onrustig kunnen voelen.

Als we een kijkje in de dierenwereld nemen zien we daar dat deze slimme wezens iedere vorm van stress letterlijk van zich ‘afschudden’. Wilde bewegingen, rennen, geluid maken; het zijn allemaal manieren om energie los te laten. Zo wordt de innerlijke wereld ‘opgeruimd’ en kan het weer stromen. Het goede nieuws? Dat wat die slimme dieren doen, kunnen wij natuurlijk ook! Tijdens deze Dynamische Kundalini sessie neemt Evelien je mee op een reis vól beweging, naar innerlijke rust. De eerste twee fases van deze sessie zijn dynamisch; middels shaken en bewegen gun jij jouw lichaam de mogelijkheid om dat wat vastzit los te laten.

Zo wordt het pad vrijgemaakt om in de laatste twee fases, observatie en stilte, tot nieuwe ingevingen te komen.

Workshop 2: Somatic Movement

Heb je je ooit afgevraagd hoe beweging je kan helen? Hoe het je kan helpen om jezelf beter te leren kennen en nieuwe ontdekkingen te doen? Hoe het je in staat stelt om emoties in beweging te brengen en los te laten, waardoor er meer vrijheid ontstaat in je energie? Ontdek het tijdens deze zachte sessie.

Meer weten? Kijk op: www.feminineflowproject.nl

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.