Momenteel staan er geen aankomende evenementen in de agenda van deze inspirator of circle. We moedigen je aan om onze algemene agenda te bekijken voor andere interessante workshops en evenementen. Voor meer inspiratie en verdieping kun je ook onze blogs lezen.

”Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw pad van bewustzijn en je te helpen bij het her-inneren van je ware essentie, zodat je kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent en je je ware potentieel en Zielsmissie kunt verwezenlijken hier op aarde”

Cara Vet (YogaCara)

Cara Vet

”Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw pad van bewustzijn en je te helpen bij het her-inneren van je ware essentie, zodat je kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent en je je ware potentieel en Zielsmissie kunt verwezenlijken hier op aarde” 

Yoga: De Intuitieve Healing

Deze sessie neemt je mee op een innerlijke reis door zowel het fysieke als energetische lichaam, waarbij er op een zachte en liefdevolle manier gewerkt wordt aan het reinigen en “loslaten” van energie die jou niet langer meer dient zodat jij je laagje voor laagje kunt ontvouwen tot je hoogste potentieel.

De sessie bestaat onder andere uit meditatie, visualisatie, yoga oefeningen, energy medicine, ademoefeningen en ontspanning, waarbij healing/energie transmissies door het team van Liefde & Licht dat met mij en door mij heen werkt onzichtbaar op de achtergrond doorstroomt. Ook wordt er gewerkt met drukpunten, meridianen, kristallen, klank (o.a. klankschalen, drum, Zielstaal, stem) en essentiële oliën. Tijdens deze sessie ben ik als een brug voor jou tussen het “geziene” (datgene wat we met het blote oog waarnemen) en het “ongeziene” (het niet zichtbare) en laat ik me geheel intuïtief leiden, daardoor is geen enkele sessie hetzelfde en altijd weer nieuw. 

Healing Circle: Bathing in Crystal Light

In deze sessie werk je met een kristallegging, een crystal grid. Na het leggen en activeren van je persoonlijke kristallegging volgt er een kristalmeditatie met het kristal die op dat moment het meest passend is voor jou. Je verbindt je op deze manier dieper met de energie (het medicijn) van het kristal. Vervolgens begeleid ik je in een heerlijke ontspanning waarin je liggend verblijft in je persoonlijke kristallegging en je (wanneer je er bewust en/of onbewust voor open staat) het medicijn van de kristallen, zowel als helende transmissies van Liefde en Licht ontvangt. Het wordt vaak ervaren als een helend kristalbad van Licht.

Meer weten? Kijk op: www.yogacara.nl

 

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.