Sandra & Wendy (Cosmic Guidance)

Wendy Huygens en Sandra van der Meer zijn initiatiefnemers van Stichting Una4All.

Stichting Una4all gelooft dat iedereen kan leren zijn talenten, kennis en kunde optimaal in te zetten om van daaruit niet alleen te dromen, maar ook de tools te ontwikkelen om zijn of haar dromen te realiseren.

Una4All werkt aan diverse projecten om dit te realiseren.

Zo organiseert de stichting cacaoceremonies, workshops en incompanytrainings rondom het programma Ontvouw jouw Kracht, waarin je de diepte van je ware zelf kunt ontdekken. Ook organiseren ze jaarlijks het Cosmic Guidance festival. Een festival waarin verbinding centraal staat. Zowel de verbinding met jezelf als de verbinding met jouw omgeving. Hierdoor word je in staat gesteld om zelf antwoorden te vinden op levensvragen.

Dit jaar heeft Stichting Una4All ervoor gekozen geen eigen festival te organiseren, maar het Golden Circles festival, samen met Golden Circles Bewustzijncentrum en De Verwondering te co-produceren. Het team van Stichting Una4All verzorgt op het festival o.a. workshops, sacred cacaoceremonies, hynoreizen, breathwork, muziek en stembevrijding. 

Meer info? Kijk op: www.una4all.org

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Ruben Robijn BV

Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven

Let op!
Dit is niet het adres van het Festival.

Festival Locatie

De Verwondering

Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.