Welkom bij bewustzijn centrum Golden Circles

Duik in een wereld waar bewustzijn en persoonlijke groei centraal staan. Golden Circles Bewustzijnscentrum nodigt je uit voor een reis van zelfontdekking, verbinding en spirituele verrijking. Laat je inspireren door onze diverse activeiteten en wordt deel van een gemeenschap die streeft naar een harmonieus en bewust leven. Ontdek hieronder meer over onze visie, aanbod en de magie van het bewustzijnscentrum Golden Circles. 

reis

Het Begin van Onze Reis

In het hart van Nederland ontstond een visie; een plek waar mensen zichzelf kunnen herontdekken en groeien in hun bewustzijn. Zo werd het Golden Circles Bewustzijnscentrum geboren. Een plek geïnspireerd door eeuwenoude tradities, gecombineerd met moderne inzichten in persoonlijke groei en welzijn.

filosofie

Onze Filosofie

Bij Golden Circles staat harmonie centraal. Harmonie in jezelf, in je relaties en in je interacties met de wereld. Ons geloof is dat innerlijke balans niet alleen zorgt voor persoonlijk welzijn, maar ook een positieve impact heeft op alles om je heen. Dit is de essentie van een vervuld, betekenisvol leven.

Wat hebben wij je als Golden Circles te bieden?

Bij bewustzijn centrum Golden Circles vinden we dat zelf en persoonlijke ontwikkeling een holistische benadering vereist.
We bieden daarom een breed scala aan activiteiten:

Inspirerende activiteiten bij Golden Circles:

Ontdek een breed scala aan boeiende workshops en trainingen die je zullen inspireren en helpen om je innerlijke potentieel te ontsluiten.
Van leren pendelen tot een Healing Gong Circle. Check de agenda van Golden Circles voor meer info.

De gemeenschap van Golden Circles:

Word deel van een warme en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar een harmonieus en bewust leven.
Samen kunnen we groeien en leren.

Zelfontplooiing bij Golden Circles:

Leer meer over jezelf, ontwikkel je vaardigheden en vind innerlijke rust terwijl je de reis van persoonlijke groei begint.

Spirituele verrijking bij Golden Circles:

Verken diverse spirituele paden en laat je ziel stralen terwijl je jezelf onderdompelt in de diepte van ons centrum.

samenwerking banner

De Kracht van Samenwerking

Bij ons is iedereen welkom. Onze community bestaat uit gelijkgestemde zielen die elkaar ondersteunen op hun spirituele reis.
Samen leren, lachen, groeien en ontdekken; dat is waar Golden Circles voor staat.

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.