De Volle Maan van Juni 2024: Een Spirituele Reis onder de Aardbeienmaan

Op 22 juni 2024, stipt om 03:07, zal de volle maan hoog aan de lucht staan in het teken Steenbok. Deze bijzondere volle maan wordt traditioneel de Aardbeienmaan genoemd. In deze blog duiken we dieper in de spirituele betekenis van deze volle maan en ontdekken we hoe je met behulp van workshops bij Golden Circles kunt groeien en je spirituele pad kunt verrijken.

De Betekenis van de Aardbeienmaan

De Aardbeienmaan is vernoemd naar de tijd van het jaar waarin aardbeien rijpen en geplukt worden. Dit symboliseert overvloed, groei en het oogsten van wat je hebt gezaaid. Spiritueel gezien, nodigt deze maan ons uit om te reflecteren op onze persoonlijke groei en de vruchten van ons harde werk te plukken. Het is een tijd van dankbaarheid, viering en introspectie.

De Invloed van Steenbok

De Steenbok, een aardeteken, staat voor discipline, structuur en ambities. Wanneer de volle maan in dit teken staat, wordt de energie gericht op het bereiken van doelen en het creëren van stabiliteit in ons leven. Dit is het perfecte moment om je te focussen op langetermijndoelen en de nodige stappen te zetten om deze te verwezenlijken. De combinatie van de Steenbok’s vastberadenheid en de overvloedige energie van de Aardbeienmaan maakt dit een krachtige tijd voor transformatie en manifestatie.

Spirituele Praktijken tijdens de Volle Maan

Tijdens deze volle maan is het gunstig om tijd te besteden aan spirituele praktijken die je helpen om te aarden en je intenties te zetten voor de komende maanden. Hier zijn enkele rituelen die je kunt uitvoeren:

1. Maanmeditatie: Neem een moment om onder het maanlicht te mediteren. Visualiseer je doelen en stel je voor hoe je ze bereikt met de steun van de maanenergie.
2. Aardebeien Ritueel: Eet verse aardbeien als een symbolische daad van overvloed en groei. En natuurlijk omdat het lekker is!
3. Schrijf een Manifestatiebrief: Schrijf op wat je wilt manifesteren in je leven en lees dit hardop voor onder de volle maan.

Workshops bij Golden Circles

Golden Circles biedt een reeks workshops aan die je kunnen helpen om diepere inzichten te krijgen en je spirituele groei te bevorderen tijdens de volle maan. Deze workshops zijn ontworpen om je te begeleiden op je spirituele pad en je te helpen om je ware potentieel te ontdekken.

Conclusie

De volle maan van juni 2024, ook bekend als de Aardbeienmaan, biedt een unieke kans om je spirituele reis te verdiepen en je persoonlijke doelen te manifesteren. Door de energie van de maan te benutten en deel te nemen aan de workshops bij Golden Circles, kun je jezelf beter aarden, je intenties helder krijgen en stappen zetten richting je ambities. Mis deze magische gelegenheid niet om te groeien en te bloeien in het licht van de volle maan.

Maak van deze volle maan een moment van transformatie en laat de energie van de Aardbeienmaan je leiden naar een periode van overvloed en vervulling.

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Ruben Robijn BV

Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven

Let op!
Dit is niet het adres van het Festival.

Festival Locatie

De Verwondering

Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.