februari   2024
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Edelstenen en Intuïtie, een betoverende reis! (17 februari)

Intuïtieve-Reis-met-Edelstenen-17-februari-2024

**Ontdek de Magie van Edelstenen en Intuïtie: Een Betoverende Reis**

Welkom bij de boeiende workshop "Edelstenen en Intuïtie Reis," waar ik je meeneem op een opwindende ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van edelstenen en intuïtie. Deze unieke workshop biedt een diepgaande ervaring waarbij je leert om op een intuïtieve manier contact te maken met edelstenen en hun energetische eigenschappen te ontdekken.

**Wat kun je verwachten:**

1. **Voelen met je Hart:** In deze workshop moedig ik je aan om de gebruikelijke zintuigen achterwege te laten en je te richten op het voelen met je hart. Dit omvat het verkennen van de subtiele energieën en trillingen die elke edelsteen bezit.

2. **Blinde Voeling:** Een spannend onderdeel van de workshop omvat het "blinde voelen" van edelstenen. Dit daagt je uit om je intuïtie te vertrouwen en te ervaren hoe je zonder visuele input de unieke kenmerken van verschillende edelstenen kunt onderscheiden.

3. **Diepgaande Kennis:** Tijdens de workshop deel ik essentiële kennis over edelstenen, waaronder hun oorsprong, eigenschappen en symbolische betekenissen. Deze inzichten bieden een solide basis voor een dieper begrip van de kracht van edelstenen.

Waarom is deze workshop echt iets voor jou?

- **Verrijk Je Leven:** Edelstenen hebben niet alleen esthetische waarde, maar hun energetische eigenschappen kunnen ook een positieve invloed hebben op je welzijn. Leer hoe je deze prachtige stenen kunt integreren in je dagelijks leven.

- **Versterk Je Intuïtie:** Ontwikkel je intuïtie door de unieke oefeningen en activiteiten die tijdens de workshop worden aangeboden. Vertrouw op je gevoel en ontdek nieuwe manieren om verbinding te maken met de wereld om je heen.

- **Gemeenschap en Delen:** Ervaar de kracht van het delen met gelijkgestemde mensen. Mijn workshop creëert een ondersteunende omgeving waarin deelnemers ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Neem deel aan "Edelstenen en Intuïtie Reis" en laat je betoveren door de wereld van edelstenen en de diepe wijsheid van je intuïtie. Deze workshop biedt een unieke gelegenheid om je spirituele reis te verdiepen en te verrijken. Ontdek de schoonheid, kracht en helende eigenschappen van edelstenen zoals nooit tevoren. Schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke ervaring!

Informatie

Starttijd 17-02-2024 - 13:00
Eindtijd 17-02-2024 - 15:30
Beschikbare plaatsen 9
Prijs per persoon €39.00
Locatie Little Circle

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.