juli   2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

De Magie van Atlantis (12 oktober)

De Magie van Atlantis

De Magie van Atlantis

Heb jij het gevoel dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt? Je weet dat er een diamant in jou zit, maar je kunt er nog niet helemaal bij. Je wilt zo graag jouw magie volledig belichamen en deze gebruiken om te doen waarvoor je op aarde bent.

Tijdens de workshop maak je kennis met de magie van Atlantis: de magie van jouw ware, pure, grootste zelf. In de gouden tijd van het rijk Atlantis (duizenden jaren geleden) leefden we vanuit een veel hoger bewustzijn dan nu. We waren verbonden met ons grootste potentieel en iedereen deed waar hij het allerbeste in was, vanuit moeiteloosheid en flow.

In de huidige tijd is deze gouden Atlantische energie meer dan ooit nodig. Het is tijd om je jouw gouden gaven, jouw magie, uit Atlantis te herinneren en deze weer te gaan belichamen én te gebruiken.

De workshop past bij jou als:

• je ‘iets’ hebt met Atlantis. Het voelt bekend, al weet je nog niet goed waarom;
• jij je wilt verbinden met jouw meesterschap vanuit Atlantis;
• je jouw magie wilt leren kennen;
• je stappen wilt zetten buiten jouw comfortzone naar de mooiste en grootste versie van jouzelf;
• je er klaar voor bent om volledig in jouw licht te gaan staan en te doen waarvoor jij op aarde bent;
• je houdt van een combinatie van aardse spiritualiteit en energetisch werk met een no-nonsens mentaliteit en praktische insteek.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze magische workshop dompel jij je een paar uur onder in de energie van Atlantis, die je gaat voelen en ervaren. Je verbindt je met jouw Atlantische zelf, die nog altijd een deel van jou is. Dit doen we met behulp van meditaties, visualisaties, opstellingen, creatieve werkvormen en meer.
Je maakt een meditatiereis naar Atlantis, waarin je kennismaakt met jouw magische meesterschap uit de Atlantische tijd. Daardoor verbind je je weer met dat deel van jouw zielspotentieel. Ook ontdek je de tempels waarin jij mogelijk hebt gewerkt en geleefd. De energie van deze tempels helpt jou om je nog dieper te verbinden met de Atlantische energie en met jouw meesterschap vanuit Atlantis.
Bovendien leer je hoe je deze energie van Atlantis kunt integreren in het hier en nu. Zodat je steeds meer vanuit jouw grootste zielspotentieel jouw bijdrage kunt leveren aan een mooiere wereld.

De workshop wordt gegeven door:

Petra Swart, spiritueel transformatiecoach, zielsmissiementor en gids bij spiritueel ontwaken. Vanuit haar bedrijf Centrum Sprankel heeft ze al vele sensitieve en bewuste mensen geholpen om onbewuste blokkades te overwinnen en hun gouden gaven en zielsmissie te ontdekken. In haar coaching, trainingen en workshops zijn haar magische intuïtie en multidimensionale invoelingsvermogen inmiddels befaamd. Ze helpt mensen uit het hele land om zich het potentieel van hun ziel te herinneren en in hun meesterschap te gaan staan.

Meer informatie vind je op www.centrumsprankel.nl.

Informatie

Starttijd 12-10-2024 - 13:00
Eindtijd 12-10-2024 - 16:30
Prijs per persoon €77,00 incl. btw bij aanmelding uiterlijk voor 2 oktober 2024, daarna €87,00
Locatie Ruben Robijn - Little Circle

Inspirator voor deze activiteit:

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Ruben Robijn BV

Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven

Let op!
Dit is niet het adres van het Festival.

Festival Locatie

De Verwondering

Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.