juli   2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dagretraite (1 augustus)

Dagretraite (1 augustus)

Een ontdekkingsreis die jou nog meer laat leven vanuit jouw hart. Laat je onderdompelen in nieuwe ervaringen waarin jij jezelf liefdevol tegenkomt. Je mag ontvangen, ontdekken, verstillen, bewust worden, lachen, huilen en beleven. Tijdens deze innerlijke reis mag je voelen, jouw hoogste waarheid leren kennen, loslaten wat jou niet meer dient, genieten en nieuwe energie opdoen. Je wordt uitgenodigd om jezelf in volledigheid te zien, te omarmen en lief te hebben voor alles wat jij bent en wat jij niet bent. Je hoeft niet je best te doen, je aan te passen, zorg te dragen of je anders voor te doen. Ontmoet jezelf in zachtheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid; voor de mooie ziel die je al bent.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, los wil komen van oude patronen en het leven nog vrijer wil leven. Mijn missie is dat jij zelfbewust, geïnspireerd, bevrijd en meer in verbinding met jouw innerlijk kompas naar huis gaat. Het belooft een bijzondere dag te worden. Je bent welkom, precies zoals je bent. 

Wat ga je ervaren?

  • Een authentieke verbinding met jezelf en gelijkgestemden in eerlijkheid, zachtheid en kwetsbaarheid.
  • Hoe het is om naar binnen te keren, naar buiten te treden en te ervaren wat dit met je doet. 
  • Heling en een nieuwe verruimende blik in het leven door het herkennen, erkennen en omarmen van de realiteit.
  • Meer balans, vrijheid, innerlijke rust en vertrouwen in de inrichting van jouw leven. Je ervaart een betere afstemming met jouw innerlijk kompas.
  • De betekenis van ‘find your truth, speak your truth and live your truth’. 

Wat kun je verwachten?

Een veilige en intieme setting van gelijkgestemden waarin je nieuwe ervaringen binnen én buiten je comfortzone opdoet. Zelfreflectie om bewustwording te creëren van jouw patronen en conditioneringen. Verbindende en lichaamsbevrijdende oefeningen die je ondersteunen om het leven vrij, krachtig, authentiek en voluit te leven. Je zal in staat zijn om meer vanuit eigenheid en intuïtie te handelen en komt daardoor meer in jouw kracht.

Over de inspirator

Batti Charlouis is een gepassioneerd empowerment coach voor bewustzijnsontwikkeling. Ze begeleidt mensen in binnen- en buitenland met trainingen, workshops, systemisch werk, retraites en coaching naar een vrijer en authentiek leven. Met haar holistische benadering en ruime ervaring op het gebied van lichaamswerk, mindfulness, energetisch werk, yoga, meditatie, tantra en systemisch werk ondersteunt zij mensen daar waar nodig. Batti krijgt energie van het begeleiden van bewustwordingsprocessen, transformaties en het naar boven halen van iemands ware potentieel. Het is haar missie om van de wereld een fijnere plek te maken door mensen in hun ware kracht te zetten en meer licht, liefde en levenslust te verspreiden. 

Meer weten? Kijk op batticharlouis.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

Starttijd 01-08-2024 - 10:00
Eindtijd 01-08-2024 - 16:30
Prijs per persoon €155,00 (incl. btw)
Locatie Ruben Robijn - Little Circle

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Ruben Robijn BV

Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven

Let op!
Dit is niet het adres van het Festival.

Festival Locatie

De Verwondering

Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.