juli   2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Rite of the Womb (21 augustus)

Rite of the Womb

RITE OF THE WOMB - 13th RITE OF THE MUNAY-KI

De baarmoeder is de plek waar nieuw leven geboren wordt, waar jouw creatiekracht heerst, jouw krachtbron zich bevindt. 

 We zijn allemaal geboren uit die bron. Door jouw baarmoeder stroomt de connectie met jouw hele vrouwenlijn! En vanuit haar ben je verbonden met het hele vrouwelijk collectief op aarde!

 De baarmoeder is dus als een diepe, wijze bron. Direct verbonden met leven en dood. Met licht en donker. Met eisprong en bloeden. Met Moeder Aarde en de maancyclus. 

 In de Rite van de Baarmoeder (ook wel Rite of the Womb genoemd) gaan we contact met haar maken en kun je ervaren hoeveel kracht er in haar verborgen ligt.

De Rite of the womb is een prachtig ritueel om de overgang van iets ouds naar iets nieuws te bekrachtigen. En om meervanuit je vrouwelijkheid te gaan leven.

 Het is een ritueel uit de Munay-Ki inwijdingen die door de Queros, een volk uit de Andes dat direct afstamt van de laatste Inca indianen, is doorgegeven aan de Westerse wereld om daar verspreid te worden. Het zijn inwijdingen voor heling en liefde op je pad. Letterlijk betekent Munayliefde.

Het idee hierachter is dat steeds meer vrouwen dit ritueel ontvangen, zodat de vrouwenlijn op aarde op collectief niveau geheeld wordt.

De Rite of the womb is een waar geschenk aan jezelf! Ze brengt een natuurlijke zachte balans en spreekt tegelijkertijd jouw innerlijke kracht en vuur aan. Iedere vrouw is het waard dit cadeau te ontvangen! Ook jij! En als je wilt, kan je na deze inwijding ook zelf de Rite of the Womb doorgeven,. Gun jij dit jezelf? /of zou jij deze mooie rite willen doorgeven?

Wat gaan we dan doen? 

De dag staat helemaal in het teken van jou en de zachte vrouwelijke energie. We gaan dan ook via een cacao ceremonie contact maken met Moeder Aarde en de liefde en zachtheid in jou

Tijdens een begeleide meditatie en ademwerk gaan we ons dieper verbinden met trauma’s en pijn die er ligt opgeslagen om deze te kunnen transformeren vanuit liefde.

Ook zal ik het e.e.a vertellen over de achtergrond van de Munay-Ki en er is natuurlijk een ceremonie rond het ontvangen van de inwijding zelf. Als je de rite wilt gaan doorgeven ontvang je het nodige naslagwerk.

Inclusief: Rite of the Womb certificaat, lunch, Cacao Ceremonie, Thee/koffie en kleine versnaperingen, Naslagwerk voor het doorgeven van de Rite. Maximaal 8 deelnemers.

Informatie

Starttijd 21-08-2024 - 10:00
Eindtijd 21-08-2024 - 15:30
Prijs per persoon € 175,- (incl btw en lunch)
Locatie Ruben Robijn - Big Circle

Inspirator voor deze activiteit:

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Ruben Robijn BV

Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven

Let op!
Dit is niet het adres van het Festival.

Festival Locatie

De Verwondering

Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.