februari   2024
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Helende ceremonie: een bewust en magisch begin van 2024

Helende ceremonie: een bewust en magisch begin van 2024

Helende ceremonie: een bewust en magisch begin van 2024

Uitleg workshop:
Start 2024 bewust, liefdevol en magisch: laat los wat je niet meer dient en ga 2024 liefdevol en bewust van start. Creëer jouw leven, gevoel en energie vanuit afstemming met wie jij diep van binnen bent.

Het thema van de helende ceremonie is loslaten wat je niet meer dient  en leven in vreugde, liefde en dankbaarheid. De ceremonie helpt je om je energiefrequentie te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt. Het versterkt je zelfgenezend vermogen, helpt je loslaten waardoor je een diep gevoel van ontspanning ervaart en laad je weer op. Na de helende ceremonie voel je meer geluk, licht en liefde. Ga 2024 bewust van start en creëer jouw leven, gevoel en energie vanuit afstemming met wie jij diep van binnen bent. 

Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Als je samen mediteert versterk je de kracht en de werking van meditaties. Door de energie die ik samen met mijn spiritteam ga creëren wordt het een krachtige helende ervaring. 

Voor wie is de workshop:
Deze workshop is voor iedereen die 2024 bewust en liefdevol van start wil gaan. Deze ceremonie is een moment voor jezelf, om even te stoppen met rennen en af te stemmen op wie je diep van binnen bent. Ben jij er klaar voor om je leven afgestemd te beginnen?

Wat kunnen deelnemers verwachten?
Tijdens de helende ceremonies gaan we aan de slag met meditaties, healing en energiewerk. Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Als je samen mediteert, versterk je de kracht en de werking van meditaties. Door de energie die ik samen met mijn spiritteam ga creëren wordt het een krachtige helende ervaring. 

Programma opbouw:
30 december 13.30 - 16.00 uur - De zaal gaat open vanaf 13.00 uur.

Vertel iets over jezelf:
Jolanda Hoogkamer is Intuïtief coach & trainer en oprichter van het Centre of Joy - centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Ze is een healer en een reader. Een brenger van licht. Het is haar missie om licht te brengen, bewustzijn te vergroten en de wereld mooier te maken. Dit doet ze in allerlei vormen. Zo deelt ze meditaties en energiewerk, geeft intuïtieve opleidingen en leidt healers op, geeft workshops en trainingen voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling en faciliteert healing in vele verschillende vormen. 

In haar werk laat ze zich inspireren door het leven en alles wat ze heeft verzameld en wat past bij haar ziel, zoals meditatie, energiewerk, sjamanisme, dans, klank, tantra en natuur. In 2001 begon ze bewust haar ontdekkingsreis en startte met opleidingen. Ze is afgestudeerd coach & trainer, healer & reader. In 2008 startte ze een eigen praktijk, wat is uitgegroeid tot een groot succes. Maandelijks bereikt ze met het Centre of Joy meer dan 300.000 mensen met meditaties, artikelen en inspiratie via haar website Centre of Joy

Website (of Facebook of Instagram)
www.withjoy.nl

Informatie

Starttijd 30-12-2023 - 13:00
Eindtijd 30-12-2023 - 16:00
Beschikbare plaatsen 52
Prijs per persoon €39.00
Locatie Big Circle

Inspirator voor deze activiteit:

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.