Het aanbod van Goldencircles bewustzijn centrum. 

Welkom bij ons aanbod van Golden Circles bewustzijn centrum. De plek om aan je bewustwording te werken en te ervaren. Want de ontwikkeling van een hogere staat van bewustzijn en vitaliteit zorgt voor heldere gedachten en leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit, minder energie verspilling en meer holistische kijk op de werkelijkheid. 

Het is onze missie om mensen op een ongedwongen, kwalitatief hoogwaardige manier kennis te laten maken met het lichaam, het bewustzijn en de ziel. 

Paul Hakker en Ilja Bruggeman
Founders Golden Circles

Ontdek de Magische Cirkels van Golden Circles

Stap binnen in een wereld waar persoonlijke groei, klankbeleving, de kracht van mineralen, innerlijke balans, tijdloze rituelen en de energie van chakra's samenkomen. Elke cirkel vertegenwoordigt een uniek aspect van het menselijk bestaan en helpt je in contact te komen met je diepste zelf. Scroll verder en duik dieper in elk van deze fascinerende cirkels.

Ontdek Jouw Perfecte Dagje Uit!

Ben je op zoek naar inspiratie voor een uniek uitje? Of misschien wil je nieuwe vaardigheden leren of een boeiende lezing bijwonen? Zoek niet verder! Onze kalender staat boordevol interessante workshops, boeiende lezingen en sprankelende evenementen. Laat je verrassen door onze diverse aanbod en ontmoet gelijkgestemden. Of je nu houdt van creativiteit, wetenschap, kunst of persoonlijke ontwikkeling, er is voor ieder wat wils. Pak je agenda erbij, kies je favoriet en plan jouw volgende avontuur! Mis deze kans niet om nieuwe ervaringen op te doen en prachtige herinneringen te creëren.

Bekijk alle evenementen

juni   2024
M D W D V Z Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief per mail!

Graag een geldig e-mail adres in vullen.
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

golden circles logo def

Contact

Gehost door:
Ruben Robijn BV

Dijkgraaf 28
6921RL Duiven
Tel: 026-3036390
E-mail: info@goldencircles.nl

Locatie

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.